Slappna av efter jobbet

After Work i Gävle

Välkommen in på After Work i en av stans absolut mysigaste lokaler (tycker i alla fall vi!). Här kan du slå dig ner och dricka ett gott glas rött, ta en öl i baren eller varför inte en god kaffedrink om du hellre vill ha fika med lite extra sting. Självklart finns det alkoholfria alternativ och vanligt kaffe och té också om ni föredrar det.

Ni hittar oss centralt på Nygatan 13, så det är enkelt att ta en promenad från kontoret och komma in och slappna av efter en lång dag på jobbet. Här går det bra att bara dyka in för något enkelt att dricka eller så blir ni kvar resten av kvällen. På helgerna har vi ofta DJ i baren som underhåller långt in på småtimmarna. Vår målsättning är att vara bästa AW-hänget i Gävle, så kom in och prova på vårt utbud nästa gång det är dags. Låt oss gärna veta om det finns något som skulle kunna bli ännu bättre.

Sommartid kan ni njuta av vår trevliga uteservering. Perfekt för en trevlig After Work i Gävle där ni kan se stadens liv och rörelse.

Ett brett utbud av drinkar

Våra bartenders gör sitt yttersta för att erbjuda ett varierat utbud av drinkar och olika sorters dryck i baren. Fräscha och fruktiga cocktails och klassiska drinkar finns givetvis på menyn och vi har en välsorterad bar med en mängd olika ingredienser så vi kan få fram det mesta i drinkväg som ni kan önska.

För den som gillar öl så har vi ett flertal ölsorter både på fat och på flaska, inklusive lokala och ekologiska sorter. Våra viner är handplockade för att smaka riktigt bra till våra maträtter, men de flesta fungerar förstås att dricka precis som de är. Vi har handplockat ett utbud som håller hög kvalitet och där vi kan hjälpa dig att hitta något som passar just din smak.

Ett härligt glas mousserande vin är också en favorit för en AW och blir till en riktigt vardagslyx efter en lång och slitsam dag. Vi har både Champagne och Prosecco/Cava att välja mellan.

Plockmat eller bli kvar på middag

En AW får givetvis ett lyft med något gott att äta till drycken. Vi har ett fint utbud av snacks och tapas som ni lätt kan dela på för att få något lättare, eller så stannar ni kvar längre och beställer in middag. Ni kan fritt kombinera olika rätter och tillbehör för att få exakt den mängd mat ni vill ha – alltid färskt tillagat och med riktigt fina råvaror i säsong. Vår senaste meny hittar ni på startsidan.

Riktigt bra After Work-erbjudanden

Det händer ofta att vi kör med generösa kampanjer på vår After Work i Gävle, så håll utkik på vår Instagram-sida eller på Facebook för att få veta vad vi erbjuder just nu. Ett perfekt tillfälle att prova på någon ny drink eller maträtt till ett extra förmånligt pris.

Vill ni gå ut med hela företaget så får ni gärna ringa oss innan så ser vi till att ni får sitta tillsammans. Hör av er på 026 – 61 51 55 så fixar vi det.

Ett perfekt val för after work i Gävle

Enter your keyword